Avstands forhold ;-)

Siste kvelden spiste vi middag på Colombo Kitchen & Bar sammen med Lene og for å feire bursdagen til Miltos, som er driveren av stedet og vår venn.     Foto: Lene

Vi er nå ved en milepel i livet vårt. Vi har aldri vært lenger borte fra hverandre enn Halvorsen sine arbeidsperioder offshore. Nå drar Linda til Norge på litt ubestemt tid, for å starte på en ny medisin for hennes problemer, samtidig som Halvorsen og Elsa blir igjen på Kreta. Mange har sikkert merket at vi i den siste tiden har vært lite ute og fartet…. noe som ikke bare er på grunn av Elsa. Linda har ikke følt seg i god form og varmen i sommer, har også plaget henne, med all smøring av kropp og kløe. Den beste plassen har utvilsomt vært hjemme på verandaen med minimalt med klær.

Det blir nok en stund til Linda får se slike vakre solnedganger igjen.

Vi ser allerede frem mot neste år da Linda forhåpentligvis er kvitt sine plager….. så vi kan frese litt rundt på øya igjen og lage fine historier av hva vi opplever. Neste år er nok også Elsa veldig reisevant og enkel å ha med på tur, når Halvorsen nå kler på seg for å dra ut døra er hun helt klar for å bli med. Vi vil nok komme sterkere tilbake med mange reiseskildringer, vi har mange steder vi vil finne frem til, og vil nok spise på mange tavernaer vi ennå ikke vet om.

Vi har fremdeles mye å utforske på denne øya her og vil nok prøve oss frem på upløyd mark for oss på mange smale, svingete og bratte veier.

Så fikk Linda oppleve litt regn her på Kreta før hun dro til Norge. Onsdags morgen i seks tiden kom det en real skur som vekte henne. Full fart ut på verandaen for å redde pc og puter fra å bli vått. Den aktiviteten vekte også Halvorsen, så det ble tidlig kaffe sammen med en overlykkelig katt, som fikk hele familien opp veldig tidlig. Elsa hadde veldig problem med å forstå at det var vått på verandagulvet og måtte igjen og igjen prøve seg der.

Regnværet kom overraskende på oss …
… men Linda våknet heldigvis og fikk reddet det som måtte reddes ….
… så nå er det bare å vente på at det tørker opp og helst litt mindre vind.

Noen få ord om Elsa må jo også med, hun er i ferd med å gå igjennom sin første vaksinering … og det er tre sprøyter, med intervall en måned. Om mandagen fikk hun sin andre sprøyte og etterpå er hun ganske utslått … blir noen timers søvn og veldig enkel å være i hus med. Vi har nesten lurt på om hun skal vaksineres hver dag, er jo ikke aktuelt, men denne dagen er hun veldig snill.

Helt utslått etter vaksinen og sikkert litt feber også, da er det godt å få sove trygt i røret sitt …
… men hun ville også gjerne være sammen med oss der vi satt ute på verandaen.
Etter en sju – åtte timer stod hun opp for å få med solnedgangen fra utsiktsposten sin.
Men nå er Halvorsen og Elsa igjen tilbake på normalen og kjører andre kattevenner til dyrlegen.

Hvis noen synes de hører gjøken gale på morgenen, så stemmer det. August og september er tiden da gjøken trekker sydover til områdene syd for Sahara der den overvintrer. Vi satt oppe på morgenen etter regnværet og hørte gjøkens ko-ko lyd i det fjerne.

Gjøken liker også noen dager på Kreta.

Siste kvelden tilbrakte vi på Colombo Kitchen & Bar sammen med Lene for en siste middag. Vår venn som driver stedet hadde også bursdag denne dagen og vi ville gjerne feire ham litt også med noen norske gaver.

En virkelig norsk bursdagspresang.
Miltos ha allerede tatt deler av bursdagsgaven i bruk.
Og hva spiste vi, jo Linda er veldig glad i Slow-cooked pork …
… på Halvorsen ble det Octopus on the grill …
… og på Lene ble det Rib-eye steak.
3 kommentarer

    1. Hei , håper Linda får go pleie når hu kjæm tbake t Norge , hu veit jo at Elsa bli tatt godt vare på av pappa’ n sin . Ingen tur på oss i høst heller , kjæm sterker tbake t næste år . Dåkk får ha ei fin hælg på fredag . 🐈🐈

    2. Hei ønsker dere lykke til, håper Linda får god pleie og kommer seg rask. Blir ikke Kreta i år men tar ei uke på Samos takk for bloggen og ha en god høst til dere begge to👍👍

    3. Er her nede nå en tur , varmen har vert rett å slett hard disse ukene men godt for kropp å sjel . God tur til Norge for behandling så sees vi kansje til neste 17 mai for go kake igjen.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg