Bloggen har 1. års bursdag :-)

I dag er det 1. år siden vi opprettet bloggen og facebooksiden vår. Vi var fulle av forventinger og spenning. Gledet oss enormt til å bruke det store deler av 2020 til å nyte, utforske og begynne prosessen med å flytte permanent ned til Kreta i 2021.

Vi hadde vel begge to ganske klare tanker om hvordan det skulle bli…… Og så vet vi jo alle nå hvordan 2020 ble!!

Nå sitter vi her ett år etter da….Pandemien har fremdeles ett ganske godt grep om verden. Og våre planer for huset vårt her i Norge er også falt i fisk….. Ja, hvem skulle trodd i fjor…

Etter vi kom til Sandefjord i desember har vi stort sett levd som eremitter…. Vi går bare ut for det mest nødvendige. Koser oss med hverandre, god mat og innesysler. Å bli smittet av Covid er overhodet ikke i vår plan…..vi skal holde oss friske 😉

Restriksjonene rundt Covid strammes til, slakkes opp, strammes til og slakkes opp……igjen og igjen og igjen. Det er jammen ikke lett å planlegge noen ting for tiden!

Selv håper vi på at vi for reist ned til Kreta igjen i mars. Heldigvis har vi gode venner som leter rundt etter et krypinn for oss. Vi flyttet jo ut av villaen før vi reiste oppover til kalde nord.

Dette året må vi være endel her i Norge. Det er dessverre litt sårt tiltrengt arbeid som skriker etter oss her….og som bare må gjøres. Så det blir jo spennende å se hvordan det blir å farte opp og ned i år…..

Reiseskammen som har preget mye av 2020……vil den prege dette året også? Vi mener jo at hvis man er forsiktig, følger alle restriksjoner…. så den skammen nekter vi å ha. Og ønsker heller ikke å diskutere den.

For spesielt Linda er det uten tvil best å være i et bedre klima. Har fått spørsmål om vi savner Kreta…. Selvfølgelig savner vi Kreta….men, aller mest savner huden til Linda Kreta…. Allerede nå skriker den etter sjø og sol igjen.

Hver dag fylles facebook opp fylt av innlegg fra venner som bor på Kreta. Selvfølgelig er det ikke bare solskinnsdager vinterstid…men, denne vinteren har det vært mye flott vær gitt ! 🙂 Det smerter når vi ser ut vinduet her….hi-hi….

Allikevel er det godt å se bilder…vi vet jo at vi i år skal få mange deilige dager på Kreta med sjø, sol, god mat, flotte stunder med venner og bekjente…. og masse nye artige opplevelser…..

Bildene i bloggen i dag er alle minner fra 2020 🙂 Ønsker alle en super kveld 🙂