Nett troll

Elsa tar seg en real siesta i tuben sin.

Vi vet ikke om det er helt riktig å kalle dem nett troll, men det er slik vi opplever det. På en filmsnutt av Elsa som leker inne i utsiktspunktet hennes, så kommer det en kommentar om at å stenge henne inne i et bur og la henne sitte der. Vi blir også oppfordret til å ta på henne en sele og ta henne med ut. Helt tydelig at disse personene, den som skrev kommentaren og den som likte den, ikke har den minste peiling på livet til Elsa. Det er litt sårende når noen besserwissere uttaler seg om noe de åpenbart ikke har den minste peiling på.

Slike innlegg er ganske sårende fra personer når det er et så totalt skivebom.

Vår oppfordring til til dem det gjelder er å sette seg ned og se igjennom innleggene våre på Kretahalvorsen og bli litt oppdatert på livet til Elsa, og ikke minst at hun faktisk har fått livet i gave ,,, og gjerne beklage sine ytringer.

 

Her nyter Elsa utsikten fra “buret” sitt som hun hopper inn og ut av akkurat som hun vil.
Elsa liker å kjære bil og utforsker det meste når vi tar en stopp.
Og vi er ofte på kafe og bar i sammen, her er vi på Utopia og besøker Nicola som var den som reddet Elsa.
Elsa er stort sett over alt.

 

6 kommentarer

    1. Bare og blokkere sånne mennesker.De vet tydeligvis ikke hvem dere er og ikke fulgt bloggen deres.Jeg er imponert over måten dere behandler Elsa.Lurt med bur så hun trygt kan se litt av livet uten og falle ned.Håper dere fortsetter med bloggen .Den er så hyggelig og lese.❤️

    2. Forferdelig med de forbaskede nett-trollene. Fint at du skriver om det. Klart at katten din har det fint. Et bur er jo fristedet til katten. Dens egen hule hvor ingen kan forstyrre den. Og døra er jo åpen. Dessuten må jo katten fraktes i bur når den skal i bil for eksempel.

    3. De aner sikkert ikke annet enn at de har sett bare akkurat det bildet/klippet. Synes det er kjekt å følge med på det gode livet Elsa har fått hos dere😻🥰

    4. Vi er IKKE i tvil om T Elsa-pus har vunnet i Lotto og fått de beste foreldre som tenkes kan! Så d er bare å overse og blokke slike innlegg.
      Hilsen to katteforeldre 😻

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg