Så fikk vi litt vinter

Nå er endelig fjellene blitt hvite.

Livet her på toppen har vært veldig rolig etter at vi var ute og feiret De Hellige Tre Konger på lørdagen. Etter det fantastiske været det var denne dagen har det snudd betraktelig, temperaturen har falt, mye vind og det regner en del … og det skal vist bli en god del mer. Vinteren er jo her også, så de er ikke annet å vente. Temperaturen er fremdeles godt på pluss siden, ligger rundt 10 grader.

Det har til tider vært temmelig grått, men av og til gjør solen et forsøk på å trenge igjennom.

For oss har det vært en ganske kostbar desember måned, ikke det at vi har brukt penger på julepresanger og innkjøp av store menger mat men det har vært en del oppgradering i leiligheten. Vi er vel snart i havn der vi vil ha det. Vi fikk jo endelig tak i elektrikere og fikk opp lampene våre, som vi hadde lagret noen måneder. Det ble investert i TV og bord til denne samt oppvaskmaskin, i tillegg til gulvtepper. Så det kan trygt fastslåes at det har rullet noen kroner. Nå venter vi bare på litt kunst til veggene … som heller ikke har vært helt billig.

Det er blitt et ny tidsregning på kjøkkenet vårt, før og etter at lyset kom. Nå er det bare herlig å stå der og kokkelere.
Har også fått orden på lyset i stuen. Det lyser så voldsomt at det er lite i bruk … men vi har det når vi trenger det.

Så har vi jo gjennom hele førjulen holdt dere oppdatert på Halvorsens julekalender, den er selvfølgelig over nå. Men det meste er urørt ennå, ingen flasker er tomme når vi ser bort fra den som allerede var tom ved åpning. Vi hadde mye moro underveis og Linda hadde virkelig gjort en real innsats for mannen sin. Og mannen var jo ikke snauere enn at han til gjengled dro til med en real bursdagspresang i romjulen.

Her er hele kolleksjon til Halvorsen fra adventstiden …
… og overraskelsen til Linda på bursdagen.

Slik som været er nå så blir det selvfølgelig mye tid i heimen … og i har jo et fint hjem med isolerte vegger, og noe som er veldig viktig, god oppvarming. Det er lite fristende å stikke her i fra for å spise, så vi begge er ganske aktive på kjøkkenet. Her om dagen siden dro John Erik av sted på morgenen for å handle fisk, lurt å være tidlig ute, til fiskesuppe. Så da ble det produsert suppe for et par dager. Ellers så blir det jo mye kjøtt til vanlig, slakteren er jo nesten nærmeste nabo.

Alt er klappet og klart til fiskesuppe.
Utvalget på fiskebutikken er best tidlig på dagen.
Fiskebutikken vår har noen levende “reker” gående.
1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg