1000 Takk

Slik startet feiringen av dagen vår.
Servitøren på Move On.

Da har vi kommet oss igjennom vår feiring av krystallbryllupsdag. Selve feiringen gikk fint med god mat og drikke …. det var litt tyngre dagen etter. Gårsdagen ble ganske rolig, og John Erik måtte ut og hente noe take away pizza, som ble vår middag.

Etter å ha vært flittige bussbrukere den siste tiden, kjørte vi denne dagen taxi …..bak bussen.

Vi vil takke så mye for alle hilsninger som vi har fått, vi har sett dem alle, mange litt i ettertid, og forsøkt å respondere på alle. Er noen glemt, beklager vi det, men fort å misse en med så mange hyggelige meldinger.

Var også en liten tur innom Kokido på vår vei, litt rødvin på huset.
Mens vi satt og så på trafikken med litt rødvin fikk vi også litt gyros å tygge på. Gyros her på Kokido …….er nok en av de beste du kan få.

Linda er litt glad i bobler til feiring, og her hadde vi jo tabbet oss litt ut, ingen bobler i hus. Så vi la i vei noe tidligere en vi hadde tenkt oss….. med kurs for vår nærmeste bar….. og ett glass prosecco til Linda, og en tsjekkisk øl til John Erik. Vi hadde bestilt bord hos Angelo´s Restaurant i Agioi Apostoli, en god venn av oss. Men siden vi hadde alt for god tid la vi veien om Move On, en kaffebar i Daratsos vi bruker å besøke. Etter litt tid der ruslet vi de 500 meterne ned til restauranten for middag sammen med et vennepar vi hadde invitert til å feire med oss.

Litt småretter før middagen passet bra for oss siden alle gjestene kom samtidig og vi ble ventende litt.
Fantastisk god biff og en knallgod rødvin.

Da, som vanlig, at restauranten bare hadde vårt bord igjen med gjester, egentlig bare oss to, satte vi nesen hjemover…..og en stopp igjen på vår nabobar, Imperial, for å sette en verdig slutt på vår feiring av dagen. Vi merket vel dagen etter at vi nok burde reist rett hjem, men man tenker ikke slik i nuet…..hahaha!!!

Linda mener at dette er en av de beste drinkene hun har fått noen gang. Men det kan nok hende at noen slike rett før leggetid…… var årsak til den kleine formen dagen derpå.

Og igjen, TAKK FOR ALLE GODE HILSNINGER

Hilsen Linda og John Erik

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg