Vakum

Parken i Sandefjord … ikke mye snø om dagen.

Vi sitter nå her i Sandefjord, i et forholdsvis fint vær, men for oss … alt for kaldt…..!!!…. og er kommet inn i et “reisevakum” som vi føler det. Nå under en uke til vi setter oss på fly nedover mot Kreta, med en kort stopp i Polen. Ja, faktisk så valser vi rundt i Warsawa sine gater om en uke 🙂

Også et sentralt sted i Sandefjord … vinmonopolet.
Linda i fullt driv på ergometersykkelen….. mens John Erik har full kontroll på TV’n.

Det er skralt med direkteflygninger fra Norge på denne tiden av året, så da er det kjekt å legge inn en aldri så liten pitstop på veien. Vi gjorde det på veien oppover, og gjør det nedover også. Valget denne gang ble, som nevnt Warszawa, en by vi trives veldig godt i. Storbyferier er noe vi elsker, og ser mange ulike byer å tilbringe noen dager i på våre reiser på tur ned og opp fra vår favorittøy.

En av Linda’s favoritter til lunsj, yoghurt og frukt …
… og en annen, friske grønnsaker og frukt.

Warszawa er en by vi har besøkt flere ganger, blant annet feiret nyttår der to ganger. Vi har noen ideer om hva vi vil gjøre mens vi er i der denne gangen, men det vil vi komme med etter at vi har hatt våre opplevelser. Ofte handler vi veldig spontant, så det er bedre å ikke fortelle hva vil skal….. men fortelle hva vi har gjort … og kanskje noen tips til andre som liker litt opplevelser….. slik som oss.

Nabo’n regjerer i stuen vår …
… og ligger ofte til lading.

Nå lengter vi virkelig tilbake til Kreta med sol og bedre temperaturer … og ikke minst … ut på tur med Picasso’n. Ny reisemål, litt lengre av sted dette året. Det er mye som står på listen vår, uten at vi vil røpe noe nå 🙂 Det er bare å glede seg til mange bilder og historier fra våre mer eller mindre spontane kjøreturer….. Vi vil pakke med oss litt bagasje, og overnatte, der vi tilfeldigvis finner noe interessant.

Her vært noen ganger her og bunkret for at vi skal holde varmen.
Vedlagert vårt … vært her for siste gang denne vinteren.

Nå om dagen er det ikke så mye spennende på tapetet, for det meste driver vi intenst med å fyre……. for å holde varmen, og selvfølgelig lage oss litt god mat. Våre på forhånd planlagte aktiviteter før vi dro er nå gjennomført til Sandefjord, mye mer vi kunne gjort, men det får vente til en annen årstid uten snø og is. Vi er ganske enige om en ting, vinter i Norge er ikke til å holde ut…..!!!!

Vi elsker også mat fra andre land enn Hellas. Her har vi slått til med en favoritt fra Spania, Gambas al Ajillo. Har riktignok byttet ut brødet ed salat … godt og sunt.
Full fart i panna med chili og hvitløk.
Rockekokken i full vigør … han koser seg.
6 kommentarer
    1. God tur til øen, når den tid kommer! Gleder meg til å lese om deres opplevelser på vei dit, og når dere har landa “hjemme” igjen.
      Takk for besøk på Norges-ferien deres🥰
      Sees forhåpentligvis i løpet av 2023.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg